Webshop

Council of Twelve Coaching

 


Sjamanistische Power Coaching

Hulpvraag coaching Beide benen op de grond Marjan Tabak

Twaalf coaches - Eén Vraag - Zes maanden de tijd

 Boek je Council of Twelve Coaching direct online

 

 

€ 350,00

Vijf Elementen Karakter analyse

5 elementen beide benen op de grond  


Vijf Elementen - Negen Karakters - Jouw Analyse  Bestel je Vijf Elementen Karakter Analyse direct online

 

 

€ 45,00

Boek De geboorte van Sterretje

De geboorte van Sterretje Marjan Tabak Beide benen op de grond  

Je ontvangt het boek binnen vijf werkdagen, tenzij het op voorraad is. 

 € 11,95 per boek, excl verzendkosten. Wil je meer dan 2 exemplaren stuur dan een mailtje naar Marjan Tabak


Een Kerstverhaal vol van Magie  


Kerst, voor mij persoonlijk een magische tijd. Dé mooiste tijd van het jaar, was het maar alle dagen Kerst. De sfeer en de verbondenheid. Krijgen we een witte Kerst? Welke ballen hangen we dit jaar in de boom? Bij wie vieren we dit jaar Kerst en wat zullen we eten?

Tegelijkertijd is het voor velen ook een periode van eenzaamheid, het verdriet en gemis aan liefde, familie en gebrek aan middelen om extra  uit te pakken.

De magische energie van de Kerst maakt begin december haar eerste contact met de aarde. Daarna wordt de energie opgebouwd om tot een hoogtepunt te komen op Kerstavond, hét moment waarop de Hemelpoort open gaat en in volle glorie de magie van de Kerstboodschap ons gebracht wordt.

Ik geloof in magie en het wonder. Ik geloof dat we omringd, gedragen en ondersteund worden. Ik geloof ook dat we ons soms moederziel alleen voelen op aarde. En dat we denken dat wonderen niet voor ons weggelegd zijn.

Tijd heeft tijd nodig. Wonderen hebben ook tijd nodig, er moet nogal wat geregeld worden voor jou. Heb geduld als je wensen niet gelijk uitkomen, heb geduld als je vraag niet gelijk beantwoord wordt, heb geduld. Dus als deze Kerst niet al je dromen uitkomen, denk dan niet dat er niet aan jou gedacht is. Misschien hebben ze daarboven iets meer tijd nodig, net als Koen in dit boek.

 

Wil je het boek graag cadeau doen als kerstgeschenk aan o.a. leerlingen - medewerkers, vraag dan een offerte aan. Ik hecht meer waarde aan het verspreiden van een magisch verhaal dan aan het vergaren van 'hebben en houden'. 

Veel leesplezier, 

Marjan Tabak 


Je bestelt hier direct het boek 

 

 

€ 11,95

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief