Vision Quest

 

Algemeen

Wat is een Vision Quest?

De vision quest is een oeroud indiaans gebruik. Het is een persoonlijke zoektocht naar de eigen bron, en brengt een proces van genezing en vernieuwing. De vision quest begint met de schreeuw van je ziel, de roep tot de zoektocht. Een zielsverlangen om naar binnen te keren, naar je kern en de buitenwereld (eventjes) te laten voor wat het is. In afzondering neemt de natuur je mee en vertelt het verhaal van je hoofd, hart en ziel.  De buitenwereld staat even stil en je binnenwereld spreekt. 

 Deva Beide benen op de grond Marjan Tabak

Wat brengt een Vision Quest 

De vision quest brengt een kantelmoment in je leven. Waarover het kantelmoment is gaat, dat weet je nooit van tevoren. De spirits vertellen jou dit niet. Een Vision Quest brengt je inzichten - momenten voor herbeleven zodat heling kan komen -  kracht - contact met spirits en je binnenwereld.  Als je terugkomt is de buitenwereld een geheeld mens rijker, jou.  

Wanneer ga je een Vision Quest doen?

Je gaat een Vision Quest Quest doen als je vast zit in je leven, als je op zoek bent naar jezelf, als je vanuit het diepst van je ziel niet meer weet hoe je verder moet, als je wel wilt maar niet alleen (meer) verder kunt of durft. Dan ga je een Vision Quest doen. De Natuurwezens en Sjamanen Spirits zeggen daar dit over: 

“Wij ondersteunen jou, lopen met je mee en laten je weten dat je het niet meer alleen hoeft te doen. Wij zijn er om je te helpen, we laten de dieren en bomen tot je spreken, vragen de elementen om jou te laten bewegen. Wij willen jou helpen en daarom zijn wij tijdens de Vision Quest  bij jou”

Marjan Tabak is  een deskundig en goed opgeleide Vision Quest begeleider. 

 

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief