Training Opstelling voor de Ziel

training opstelling voor de ziel

 Training Opstellingen van je Ziel

Inhoud

een kijk in de ziel

 

"Als de ziel spreekt, krijgt de geest antwoord. Met het antwoord stopt je lijden en start je leiderschap.” 

 

In de training Opstelling voor de ziel staat jouw ziel centraal, midden in het informatieveld van de systemische opstelling. De informatieverzamelaar in mij heeft toegang tot meerdere informatiestromen o.a.: mens die je nu bent - vorige levens als mens - je zielengroei als engel - de ouders van jouw ziel. Door de ziel in het centrum van de opstelling te plaatsen krijg ik meer informatie dan uit een 'gewone' opstelling. In deze training Opstelling voor de ziel leer ik jou hoe je deze opstellingen zélf kan gaan begeleiden. Daarnaast moet je als goede coach dit proces eerst zelf aangaan én ondergaan. Daarom zal elke opstelling ook jouw ziel in het centrum van de opstelling staan.

Omdat het belangrijk is voor elke vorm van groei, dat elk mens-ziel het eigen pad volgt, leer ik jou ook om zelf informatie te verzamelen vanuit andere werelden. Op die manier ben je straks in staat om zelf nieuwe Opstellingen voor de ziel te creëren. 

Je volgt deze training Opstelling voor de ziel als je 'weet' dat je oorzaak & gevolg maar niet duidelijk krijgt ondanks al je inspanningen. Je geest is onwetend op aarde, je ziel niet. Als je ziel spreekt, krijgt je geest antwoorden. Met die antwoorden kan je jouw eigen leven gaan leiden in plaats van (blijven) lijden. 

Download hier het volledige programma

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief