Wat doet Beide Benen op de Grond?

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Bij ‘Met Beide Benen op de Grond’ laat ik jou kennismaken met jouw eigen ruimte. De ruimte die ontstaat na het krijgen van inzichten en het overwinnen van beperkingen, belemmerende overtuigingen en andere drempels. We werken aan het voor jezelf onzichtbare deel door dit zichtbaar te maken en te transformeren.

Ik begeleid jou graag op weg naar het omarmen van jouw kwaliteiten en het kunnen omgaan met en genieten van dat wat je voelt. Daartoe doorlopen we samen die paden die je alleen niet eerder kon bewandelen. Het heden staat weer centraal door het verleden te omarmen en te verwerken.

De diverse trainingen, workshops en de coaching staan in het teken van het begeleiden van dit proces. Hiertoe zet ik de volgende technieken in:

Healing 

Energetische ‘schoning’ van lichaam en geest.

Systemisch werken 

Werken op jouw  zielsniveau , op jouw vorige levens

Verbinding maken 

maken van verbinding met engelen, gidsen, spirits en natuurwezens.

Vijf Elementen scan 

Omschrijft jouw karakter, kwaliteiten en leerpunten.

Voeding & Ontspanning

Vijf Elementen Voeding en Ontspanning – om de basis te verstevigen.

Verliesverwerking 

Rouw en verliesverwerking – de oude pijnen transformeren.  

Ik nodig je uit om samen met mij 

  aan jouw ruimte te gaan werken.  

Maak een afspraak

Agenda opleidingen & workshops

 

Ervaringen klanten Beide Benen op de grond

  Marjan ziet je. Ziet je echt. En met haar sensitieve empathische maar ook krachtige manier van werken, laat ze jou ontdekken wat jij in je hebt om met jouw licht te 'zijn'. Echt 'zijn'. Vrij zijn!   

Anna   

  Onze dochter kon haar verhaal goed kwijt bij Marjan en heeft geleerd om haar grenzen richting andere kinderen beter aan te geven. Daarnaast komt ze nu beter voor zichzelf op en is ze er sterker van geworden!  

Isabell, moeder  

Lees andere ervaringen...

  De manier waarop Marjan een systemische opstelling neerzet is (kort samenvattend) bijzonder krachtig. Daar waar de 'reguliere' opstelling stopt weet Marjan haarfijn de diepte in te gaan. 

Veronique    

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 


www.beidebenenopdegrond.nl

Aanmelden nieuwsbrief