Training Vijf Elementen

 

training vijf elementen marjan tabak beide benen op de grond

Algemeen

Alleen op de foto matchen water en vuur. Water en vuur elementen verbinden niet. Als beide elementen zichzelf willen blijven én willen stromen, dan zullen ze toch echt het element hout moeten toepassen. 

Training Vijf Elementen

Dit is een korte en krachtige training. Juist bestemd voor de dagelijkse praktijk met de blik op jezelf gericht. En met de tools om naar de ander in je leven objectief te kijken.

De vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal zijn de bouwstenen van je persoonlijkheid. Ze staan voor verschillende karaktereigenschappen en talenten die in bepaalde mate in je aanwezig zijn. Jij beschikt echter zelf over ‘maar’ drie elementen waardoor je dus minimaal twee elementen mist. Deze missende elementen zijn vaak je minder zichtbare uitdagingen, waardoor je nét niet alles bereikt of soepel doorstroomt. De vijf elementen onderling hebben zo ook hun eigen dynamiek, waardoor je van je eigen elementen uit balans kan raken. Door het toevoegen van de missende elementen kom je weer in balans, ontwikkel je (nog meer) je eigen talenten en worden je missende competenties geactiveerd.

Omdat Beide benen op de grond met informatie werkt vanuit verschillende bronnen, vind je dat ook terug in de training Vijf Elementen. Deze informatie vind je niet terug in de Vijf elementeninformatie op het internet. Daarom is deze informatie toegevoegd om een nog scherpere blik te krijgen dan de vijf elementen al geven.  De dynamiek tussen de elementen onderling in combinatie met de verschillende informatiebronnen, geven jou een kijkje in je ziel en wat je kan doen: Een verbinding maken tussen hoofd, hart en ziel. 

Als verzamelaar van informatie heb ik een programma ontwikkeld van drie dagen dat gebaseerd is op alles wat de verschillende werelden Beide benen op de grond vertellen. Aan het einde van de training hoef jij niet meer jezelf af te vragen: Welk element heb ik. Je weet wat je talenten zijn, wat je van nature niet kan én welke vaardigheden kan jij je eigen maken. Het resultaat mag er zijn: Je levensenergie is verhoogd, je levenspad niet verandert, maar je loopt het soepeler. 

Mijn elementen zijn: Metaal 6 - Hout 4 - Metaal 7 

 

 

Categorie:

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief