Training Werken met Engelen en Gidsen

werken met Engelen en gidsenwerken met engelen goede coach worden marjan tabak beide benen op de grond

 

Algemeen

Algemene informatie 

De training Werken met Engelen en Gidsen leert je stap voor stap communiceren met engelen en gidsen. De training geeft je de basis om spiritueel, energetisch en aards zuiver en doeltreffend samen te werken met engelen en gidsen. De boodschappen van je persoonlijke gids kan je goed ontvangen en je weet hoe te werken op alle trillingsniveaus. Je wordt getraind in hoe jezelf te beschermen, te schonen en neemt een onafhankelijke positie in tussen Hemel en Aarde. Dit alles met het doel om mensen te ondersteunen en begeleiden op hun pad.

De training is opgebouwd vanuit 7 lesblokken die allemaal aansluiten op elkaar en de schakels zijn in het totaalplaatje om een goede coach - medium- spirituele trainer te worden.

Elk jaar wordt de training Werken met Engelen en Gidsen up-to-date bijgewerkt zodat je steeds het 'nieuwste-van-het-nieuwste' leert. Download hier het programma voor 2018-2019.

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief