Een jaar groeien in de Ziel

Algemeen

Algemene informatie Een jaar groeien in de Ziel

Als je naar Aarde komt om je leven te leiden dan krijg je een Engel mee die je helpt. Deze Engel, ook wel een gids genoemd, weet precies waar je als ziel in mag groeien en hoe je dat dan als menszijnde gaat leren. Je gids overlegt met andere gidsen en arrangeert zo ontmoetingen met andere mensen. Er worden leersituaties voor je klaargezet zodat je mag groeien in je ziel.

De Engelen zeggen over het leven op Aarde: Je komt hier onwetend op aarde, alleen je gids weet welke zielengroei er plaats mag vinden. Jij, als mens 'weet' het niet meer, en die ontwetendheid levert je nu juist je groei op. Immers, als je alles van te voren weet dan zal je pijnlijke en moeilijke situaties niet instappen, terwijl als je terugkijkt het je zoveel heeft gebracht.

Graag help ik je in jouw Zielengroei en dat doe ik door een jaar met je mee te lopen in een cyclus van 8 bijeenkomsten. Ik vertel jou wie je gids is, waar deze gids goed in is en welk thema er dit jaar voor jou aan de orde is. Je krijgt via mij te horen welke tips je gids voor jou heeft. Op deze manier  wordt je op weg geholpen in o.a. je dagelijkse leven, je partner/ouderrelatie, je werk, onderneming en je wens en verlangen. Deze gidsencoaching vind plaats in een besloten groep die bestaat uit 6 personen. Doordat ieders zielengroei in deze groep wordt gedeeld ontstaat er een schat aan informatie. Zo worden niet alleen jouw tips gedeeld maar mag je ook delen in andermans zielengroei.
De intentie is voor een jaar elke 8 weken bij elkaar te komen. Na het jaar bepaalt de groep of deze met elkaar verder willen groeien.

Denk je 'Ja, dat is iets voor mij! Meld je dan aan via of stuur een Whatsapp bericht naar 06-55135776.

 

Categorie:

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief