Nieuwsbrief november 2018

 

 

 Logo Beide benen op de grond

Ik heb heerlijk nieuws: Mijn boek is uit! 

Samen met de Engelen heb ik de afgelopen twee jaar gewerkt aan een prachtig Kerstverhaal. Soms lag het maanden stil, dan werd er weer dagen achter elkaar gewerkt. Het resultaat is een Kerstverhaal vol van Magie.
Toen het verhaal verteld was, vroeg ik aan de Engelen: "Waarom schrijven we dit eigenlijk?" Het antwoord: "Omdat de magie van het oude verhaal niet iedereen meer bereikt. Het is tijd om de kerstboodschap in een eigentijds jasje te steken, het is tijd dat de Kerstmagie de mensen weer bereikt, in hun hart. Zodat we delen, elkaars iets gunnen en er (nog) meer voor elkaar gaan zijn.

De geboorte van Sterretje' is het verhaal van een nieuwe, jonge ster aan het firmament. Met Maan als vader en Gloria Halleluja als moeder, kan het niet anders zijn dan dat Sterrretje niet zomaar een ster is in het Heelal. Op haar verjaardag krijgt ze een geweldige reis cadeau. Als ze hoort dat ze alleen op pad moet gaan, zakt de moed haar in de schoenen. Zou ze hulp krijgen?


Een Kerstverhaal voor jong én oud. 

Bestel hier het boek in de voorverkoop "De geboorte van Sterretje te bestellen", veel leesplezier en magie toegewenst. 


De komende tijd staan de volgende 1 daagse workshops ingepland: 

Avondworkshop "Help, het wordt donker". Een krachtige workshop over de winter en in de invloed/rijkdom die het brengen komt. Hét vervolg op de succesvolle Herfstavondworkshop. Kom je mee de seizoenen volgen?

1 daagse workshop Vijf elementen en mijn Elementen  Kort én krachtig. In één dag laat ik je kennismaken met de Vijf elementen, vertel je welke elementen bij jou horen. Je natuurlijke talenten in beeld, ook dat waar je niet goed in bent, je valkuilen worden in beeld gebracht. Ik geef je een plan mee naar huis, praktisch en makkelijk toepasbaar. Na afloop weet je hoe je op jouw pad blijft, weet je hoe je je valkuilen kan dichten en heb je geleerd hoe te handelen in lastige situaties. 

Je eigen Jaarplan maken voor 2019 Ben je bekend met de Vijf Elementenleer of heb je bovenstaande workshop gevolg bij mij? Kom dan je eigen jaarplan maken voor 2019. Dan stappen we met elkaar op 5 februari het Aarde 8 jaar in en oh boy, dat wordt een verandering! Welke invloed dat heeft op jouw eigen elementenreeks, het jaarthema, gunstige tijden etc. Je gaat het allemaal doen op deze dag. Van 10.00 tot 22.00 uur ga je aan de slag, aan het einde van de dag weet je wanneer jij je slag moet slaan in 2019 en wanneer je nog even mag wachten. 

Nu snel het vuur en de zichtbaarheid weer in. Jij ook toch? We zitten in de laatste 3 maanden van het Chinese Vuurjaar, maak volop gebruik van de transformerende energie. Het jaarthema is nog steeds van Lijderschap naar Leiderschap. Go for it! 

 


Energieke groet, Marjan 
 

 

 

Categorie:

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief