Nieuwsbrief Nazomer 2018

 Logo Beide benen op de grond

Nieuwsbrief nazomer 2018 

Weet je dat we 5 seizoenen hebben? Lente - Zomer - NAZOMER - Herfst -Winter. Dit korte seizoen, de nazomer duurt van 31 augustus tot 21 september en hoort bij het element Aarde. Donderdag as is dus onze laatste zomerdag voor dit jaar.

Voordat je straks de Herfst (thema Leiderschap) induikt en gaat loslaten, mag je kijken of je hier klaar voor bent.

Dit gehele Vuurjaar staat zo in het teken van leiderschap, een uitgekauwd woord dat z'n kracht begint te verliezen. Leiderschap gaat eigenijk over jouw vorm. Welke vorm heb jij aangenomen, moest je aannemen om te (over)leven? 

De natuur krijgt elk seizoen een andere vorm o.a. door voeding- weersinvloeden- omgeving. Voor de mens is het veel lastiger om los te laten, het is géén natuurlijk proces.

Wie durft nu zomaar alles los te laten en het aan de wind mee te geven? Herfst! 
Wie durft nog naar binnen te gaan en de donkerte op te zoeken in zichzelf? Winter!

De emoties Verdriet en Angst horen bij de herfst en de winter. Het is dus een natuurlijk en innerlijk proces als deze emoties naar boven komen wanneer de blaadjes vallen en  de winter zijn intrede doet. Wij mensen echter leven niet meer in en met het seizoen en weten ook niet juist met dit natuurlijk (emotionele) proces om te gaan.  

Tip 1. Realiseer je dat jij in de herfst niet alleen iets loslaat waar je verdrietig van wordt maar dat je ook weer de KANS krijgt om iets los te laten dat verdriet en een ongewenste vorm heeft veroorzaakt in je leven. Leer te leven met dat wat zich aandient, namelijk een kans om jezelf die vorm te geven waar je zo naar verlangt. 

De oogst in 2018 is bijzonder en zeker anders dan andere jaren. De natuur heeft gereageerd: Minder en meer plus anders. Zo zagen we kleinere vruchten, vreemde vormen, minder oogst. En we zagen rijkere oogst -> blije wijnboeren. Dat is dan ook weer toevallig, Alchol hoort immers bij het element Vuur en laat het nu een vuurjaar zijn. De nazomer is om even stil te staan na een drukke zomer. Je ruimt op, zorgt dat het land er weer netjes bij ligt na de oogst. De boer doet dat, wij ruimen de tuinstoelen op! Pluk de laatste vruchten zou ik zeggen. 

Tip 2: Richt je gezicht nog even naar de zon, sla de herinnneringen op en neem ze mee naar binnen. Dan kan je in de herfst nagenieten.

Tip 3: Er start binnenkort een prachtige training die je leert (emotioneel) te leven in onze 5 seizoenen. Zin om met jezelf en de Natuurwezens op pad te gaan? Meld je hier aan. eide benen op de grond.pdf

Laatste nieuws: Vlak voordat ik op vakantie ging heb ik een nieuw Coachingstraject mogen schrijven, zo gaaf! Het werkt als volgt: Jij hebt een hulpvraag die je voor 6 maanden centraal stelt. Je wilt hierbij hulp -support - een andere/nieuwe persoonlijke vorm- antwoorden en oplossingen. Een raad van 12- The Council of Twelve- gaat jou adviseren en geeft je de route om bij de inzichten te komen. Ik ondersteun door tussentijds te coachen met de adviezen van the Council. The Council of Twelve bestaat o.a. uit Krachtdieren bijgestaan door Sjamanen Spirits. Zij staan garant voor Sjamanistisch POWER Coaching.

Volgende week de OPENING van het NIEUWE TRAININGSSEIZOEN 2018 - 2019 op 2 SEPTEMBER AS in Orvelte. Ik heb er zin in! Komende week ga ik alles voorbereiden. Heb jij je nu nog niet aangemeld maar heb je wél zin om te komen. Meld je hier aan. Dit ivm de catering, veel soep-broodjes-hapje etc:-) 

Laatste tip: Er geldt een vroeg-boekkorting voor het deelnemen aan een tranining van € 50,= bij aanmelding voor 4 september m.u.v. de Training Man Vrouw In Volle glorie. 

Geniet van dit seizoen, van al wat het biedt en brengt. Ik beweeg graag mee in dit proces. 

Hartelijke groet, Marjan 

 

NIEUWE Man Vrouw In volle glorie

In de training M/V In volle glorie help ik je positie in te nemen in je man-vrouwzijn zodat je je sterke kanten kan (door) ontwikkelen. Ik help je de kwaliteiten en talenten van jezelf en de 'ander' te zien, begrijpen en te helen. Wij gaan van afwijzing naar omarming - schaamte naar trots - beperkt naar ruimte - passief naar initiatief - grenzeloos naar respect en eerbied - krachteloos naar wijsheid. Omdat het een nieuwe training betreft is er een kennismakingskorting van € 400,=. Vaste klanten gaan voor nieuwe klanten. 

 

Deze trainingen gaan er van start:

 Trainingen Werken met Engelen en Gidsen  Alkmaar - Orvelte

Training Opstelling voor de Ziel  Vorstenbosch - Alkmaar - Schoonoord

Training Wandelen met Natuurwezens Gendringen - Schoonoord ( voorjaar 2019)

Training Vijf Elementen Vorstenbosch - Schoonoord 

Training Natuurwezens en Sjamanen Spirits Orvelte 

{/tabs} 

Categorie:

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief