Nieuwsbrief Augustus 2018

 Logo Beide benen op de grondNieuws onder zon

Lieve mensen, 

Wat een Vuurjaar is dit toch! In mijn Nieuwjaarsvoorspelling zei ik het al: Moeder aarde gaat zich roeren: Vulkaanuitbarstingen en een hele hete zomer. Veel chaos in de wereld: Ego versus Macht - Rechtvaardigheid versus Onrecht. De wereld verandert en Beide benen op de grond ook. Er is veel getransformeerd in dit Vuurjaar. Ikzelf, het bedrijf en mijn omgeving. Soms ging dat top, andere keren met dalen maar in de toppen en dalen ging het altijd supersnel! Zo kenmerkend voor dit Vuurjaar, en we zijn pas halverwege, wow! 

Ikzelf ga bijna op vakantie, even heerlijk genieten met mijn twee dochters. Kamperen in Frankrijk en even helemaal niets doen. Als ik terug kom start er een heel druk seizoen en zal er persoonlijk ook nog wel het e.e.a. losbarsten. Dat merken jullie allemaal vanzelf nog wel. 

Waar heb ik mij nu mij bezig gehouden het afgelopen half jaar? Kinderboek afschrijven, nu nog op zoek naar een vormgevingsteam. 
Ik heb trainingen gevolgd om te werken met ons Lichaamselementwezen, de bouwer van jouw mentaal, emotioneel, spiritueel en fysieke lichaam. Deze informatie ga je tegenkomen in zeker een drietal van mijn trainingen. 
Alle trainingen zijn herschreven, hebben nieuwe titels gekregen en zijn onderliggende brochures bij gemaakt 
Vorige week heb ik nieuwe foto's van mijzelf laten maken, eind september worden deze op de website geplaats.

Ik heb in de training Natuurwezens en Sjamanen Spirits prachtige adviesproducten mogen ontwikkelen. Met een beetje geluk is de webshop met inhoud zichtbaar voordat ik afreis naar Frankrijk.

Als ik dan terugkom reis ik bijna gelijk al weer door naar Portugal waar ik een locatie voor de Vision Quest ga bezoeken, in juni 2019 kan je de Vision Quest bij mij volgen.

Dan heb ik het kinderverhaal De geboorte van Sterretje afgeschreven. Nu ben ik geen schrijfster maar een Verhalenverteller. Ik ga nog op zoek naar een team die het verhaal vorm gaat geven. En er wordt crowdfunding voor opgezet. 

Ik mocht samen met WOWmundo een Workshop "Lessen in Geluk" geven in Almere, in het najaar hopen we aan tafel te komen om een schooljaar jongeren van deze lessen te voorzien. Eigen geluk ontwikkelen in een wereld van zoveel depressieve en ongelukkig jongeren geen tijdverspilling lijkt mij. 

Er zijn vier nieuwe locaties bijgekomen waar ik trainingen ga geven: Gendringen (Gelderland) Alkmaar (N-Holland) Orvelte ( Drenthe) en Groningen. Vorstenbosch (Brabant) en mijn praktijk in Schoonoord zijn er ook nog steeds. 

Een geheel nieuwe Sjamanistische training gaat van start: Mannen en Vrouwen In volle glorie, zo gaaf om dit te mogen doen! 

Maar we trappen af met de OPENING van het NIEUWE TRAININGSSEIZOEN 2018 - 2019 op 2 SEPTEMBER AS. 


Jullie heel veel leesplezier en doorklikmomenten gewenst. Ik ga nog drie dagen heel hard werken aan de nieuwe producten, de webshop en de coachingtools en daarna Viva la France! 

Iedereen een fijne tijd toegewenst en tot ziens!

Enne, het draait niet alleen maar om mij. Hoe is jouw 1e halfjaar van dit Vuurjaar geweest? 

Hartelijke groet, Marjan  

 

Opening nieuwe Trainingsseizoen 2018 - 2019

Een hele dag boordevol gratis workshops waarin je kan kennismaken met de verschillende trainingen van Beide benen op de grond. 

Aanmelden verplicht 

 

NIEUWE Man Vrouw In volle glorie

In de training M/V In volle glorie help ik je positie in te nemen in je man-vrouwzijn zodat je je sterke kanten kan (door) ontwikkelen. Ik help je de kwaliteiten en talenten van jezelf en de 'ander' te zien, begrijpen en te helen. Wij gaan van afwijzing naar omarming - schaamte naar trots - beperkt naar ruimte - passief naar initiatief - grenzeloos naar respect en eerbied - krachteloos naar wijsheid. Omdat het een nieuwe training betreft is er een kennismakingskorting van € 400,=. Trouwe klanten gaan voor nieuwe klanten. 

 

Deze trainingen gaan er van start:

 Trainingen Werken met Engelen en Gidsen  Alkmaar - Orvelte

Training Opstelling voor de Ziel  Vorstenbosch - Alkmaar - Schoonoord

Training Wandelen met Natuurwezens Gendringen - Schoonoord ( voorjaar 2019)

Training Vijf Elementen Vorstenbosch - Schoonoord 

Training Natuurwezens en Sjamanen Spirits Orvelte 

 

 

 

Categorie:

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief