Vijf Elementen Coaching

 

5 elementen beide benen op de grond

 

Op basis van je geboortedatum maak ik een persoonlijk overzicht voor jou waarin je kwaliteiten, je blokkades en je valkuilen duidelijk omschreven worden. Deze persoonsomschrijving is gebaseerd op drie van de vijf elementen water, hout, vuur aarde en metaal.

Om balans te krijgen in je leven mag je de ontbrekende elementen toe gaan voegen. Dit zijn vaak je (minder zichtbare) uitdagingen, waardoor je nét niet alles bereikt, het net niet soepel stroomt. Tijdens de coaching leer ik je wat jou afremt in je energiehouding én hoe jij jezelf weer in beweging krijgt. Ik leg je uit welke kwaliteiten je hebt én welke competenties je mist. Daarnaast kunnen elementen elkaar controleren. Soms kun je dat herkennen in jezelf als 'interne conflicten'. De speciaal voor jou gemaakte Vijf Elementen persoonsomschrijving laat het allemaal zien en biedt je de oplossing om tot een volledig stromende elementencyclus te komen, zodat al jouw kwaliteiten eindelijk tot zijn recht komen en je je lekker voelt. Bij Vijf Elementen coaching gaat het dan ook helemaal om jou en jouw persoonlijke groeiproces, je zelfontwikkeling. Maar ook om hoe weer vitaal en lekker in je vel te zitten en hoe je weer in beweging kan komen door blokkades te doorbreken. We starten met een intakegesprek en leren elkaar kennen. Ik leg je uit hoe de elementen samenwerken. Samen bepalen we een actieplan op basis van “Wie je bent, wat je kan, waar je naar toe wilt en wat je daarvoor mag gaan doen” 

De Vijf Elementen coaching helpt jou in je persoonlijk leven maar ook in je loopbaan en de juiste keuzes daarin maken. 

Categorie:

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief