Systemisch coachen

Werken aan blokkades - van nu en van oude levens – door systemisch te coachen

Herken je dat?  Je hebt ‘ergens’ last van en kan er geen woorden aan of verklaring voor geven. Je  ‘weet’ dat er iets niet goed zit, je ‘draagt’ iets met je mee. Je gevoel zegt dat je het niet herkent als iets van nu. Je krijgt maar niet helder waar het dan wel vandaan komt.

Samen met onze gidsen kan ik jou hierbij helpen. Door te kijken naar jouw leven en naar de levens die achter jou liggen. We kijken naar andere levens en ontdekken wie je bent geweest, wat je blokkades zijn en hoe ze ontstaan zijn.  We werken toe naar het brengen van balans.

Is het een blokkade uit dit leven? Dan kijk ik met jouw gids naar wat er gebeurd is, wat je mocht leren en of alles wat niet meer nodig is aan ballast getransformeerd mag worden.  Ook hierin neem ik je stap voor stap mee door te vertellen wat jouw gids vertelt en welke tips hij/zij heeft voor jou.

Soms is een blokkade opgeslagen in je systeem, in je cellen en is deze niet van dit leven. Een energetische behandeling brengt dan verlichting. Ik maak contact met jouw lichaam en met de blokkade en vertel jou wat er aan de hand is. Ook hier neem ik je mee in wat de gidsen vertellen en leer jou ook om zelf, samen met mij en de gids, je lichaam te schonen van blokkades.

Blijf niet langer doorlopen met blokkades die je belemmeren. Je leeft dít leven maar één keer. Hoe fijn is het om vrij en onbelast dit leven ten volle te leven? Na afloop weet je precies wat te doen om blokkade-vrij door het leven te stappen.

Categorie:

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief