Ouderondersteuning

Ouderondersteuning Marjan Tabak Beide benen op de grond

De kinderen van tegenwoordig verdienen begeleiden en ondersteuning, ze hoeven niet zonodig opgevoed te worden. Wel verdienen ze goede en aangepaste voeding te krijgen van hun ouder(s), zowel emotioneel, mentaal, als spiritueel en fysiek. Dit vraagt soms het uiterste van jou als ouder. Kan jij jouw kind geven wat het nodig heeft, wat het van je vraagt? Het feit dat je kind geboren is, maakt jou nog niet automatisch een geboren ouder. In die rol groei jij, samen je kind. Alleen soms groeit je kind harder dan jij, groeit het op in een gevoels-denkwereld die anders is dan de jouwe. Je kind lijkt dan onbereikbaar en je kent zijn/haar wereld niet.

Ik neem je mee en leer je hoe je jouw kind bereikt via de andere weg. Ik doe dat door de natuurlijke talenten en valkuilen van je kind in kaart te brengen, en ik ga met jou, de ouder, hetzelfde doen. Samen kijken we naar jouw rol als ouder en of je voldoende voeding - emotioneel, mentaal, als spiritueel en fysiek kan geven aan je kind. Waar is er een tekort of is er een overschot. Van beide krijgt een kind pijn in z'n buik, zijn gevoelswereld. Ook dat veroorzaakt een disbalans. Tijdens de coaching reik ik je praktische tips aan, geef ik je taal voor goede ouder-kindgesprekken en leer ik jou om vanuit kennis, kunde en veel ervaring je kind te begeleiden, te leiden en te ontdoen van lijden.

Een uitgebreide intake is de basis voor een coachingstraject. Hierin zet ik jouw ontwikkeling als ouder naast de zorg voor het kind op een rijtje. Een gesprek met je kind is welkom, wat heeft het nodig om te kunnen groeien en bloeien en welke rol is daarin voor jou weggelegd. Samen maken we een zorgplan voor liefde - grenzen - inzichten - groei - voor elkaar zorgen - verandering - empathie voor elkaar. Uiteraard kijk ik naar de totale dynamiek in het gezin en of de zorg gedeeld wordt door o.a. de andere ouder.  

{tab Informatie} 

Informatie

De ondersteuning die je van mij krijgt komt vanuit een goed en stevig fundament. Ik kijk dan ook vanuit diverse invalshoeken naar je kind: Vijf elementen - kinder/jongerencoaching - rouw en traumaverwerking - de tijd van het jaar en de invloed van de natuur op het groeiproces van je kind - eigen moederschap - ruime ervaring in het bedrijfswereld. Aan het einde van een traject heb je geleerd om met andere ogen naar je kind te kijken, ben jij en kan jij je verstaanbaar maken en spreek je een taal die voor je kind toegankelijk is - kan je vanuit een krachtige eigen plaats je kind op meerdere vlakken voeden en steunen. 

Klik hier voor het maken van een kosteloos kennismakingsgesprek. 

Home

Categorie:

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief