Kindercoaching bij hoogsensitiviteit

Ben jij moe van al die prikkels en emoties van andere mensen en van al die boosheid die je om je heen voelt. Of ben je verdrietig en heb je het idee dat niemand jou begrijpt en voel je je soms alleen? Wil je graag in je eigen wereld zijn maar kan dat niet omdat je steeds ‘mee moet doen’? Wil je wel eens rust in je hoofd of begrepen worden zonder dat je steeds hoeft uit te leggen hoe ‘jouw gebruiksaanwijzing’ werkt?

Met andere woorden: Wil je dat jouw hoge gevoeligheid voor jou gaat werken in plaats van tegen jou? Kom dan langs bij mij. Samen met jou - stap voor stap – kijken we hoe je om kan gaan met jouw gevoeligheid en hoe we die in iets positiefs kunnen omzetten.

Ik doe dat door goed naar jou te luisteren en je te vragen wat voor jou het allerbelangrijkste is om als eerste op te lossen. We praten met jouw engel, als je dat wilt en je leert hoe je je af kunt sluiten voor prikkels van buitenaf én je toch actief mee kunt doen in een groep.

We staan stil bij hoe je duidelijk aan anderen kunt vertellen wat jouw grenzen zijn door je eigen grenzen en die van anderen te voelen.

Je ontvangt inzichten over jouw ziel, wie je bent en hoe het nu komt dat je zo gevoelig bent. Je krijgt te horen wat je komt leren hier op aarde en ook wat je komt brengen. Je bent niet zomaar iemand, jij bent speciaal.

Heb je ouders die je niet helemaal begrijpen of geen idee hebben wat ze nu moeten doen met jouw gevoeligheid? Geeft niks, ik kan het ze heel goed uitleggen en ze veel tips meegeven om te zorgen dat het voor iedereen weer fijn wordt om bij elkaar te zijn.

Jij mag mij bellen, je ouders ook. Dan maken we een afspraak en dan zorgen we er samen voor dat het beter met jou gaat.  

Categorie:

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief