Coaching bij hoog gevoeligheid – volwassenen

Wil jij leren hoe hoog gevoeligheid voor jou ‘te laten werken’? Hoe je het als kwaliteit en talent kan benutten in plaats van in strijd te zijn met alle (ongewenste) emoties die gedurende de dag bij jou binnenkomen?

Wil je ervaren hoe het is om happy en energievol te blijven en niet meer onbeschermd open te staan voor emotionele ballast, energie die niet bij jou hoort?

Het coachtraject bij hoog gevoeligheid is een persoonlijk traject op maat. Dat betekent dat wij samen kijken wat er relevant is en daar de coaching op afstemmen.

Daarnaast zijn er een aantal vaste stappen die ik altijd met je doorloop:

  • In kaart brengen wat hoog gevoeligheid voor jou betekent. Waar brengt het je iets en waar remt het je af?
  • Hoe kun je je afsluiten voor energie die niet van jou is? Je leert hier hoe je af te sluiten voor de energie maar juist open te blijven staan voor de persoon achter deze energie.
  • Hoe ontdoe je jezelf van energie die niet van jou is,  mocht deze toch zijn binnengekomen?
  • Waar ligt jouw grens en waar begint de wereld van de ander? Je leert hierbij omgaan met de emoties van anderen door dichtbij jezelf te blijven en jouw grens ook echt te gaan voelen.

Los van deze stappen staan we stil bij wat hoog sensitiviteit is en welke invloed het heeft op belangrijke levensaspecten als het gezin, de carrière, de maatschappij, de ontwikkeling.

Categorie:

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord 

Aanmelden nieuwsbrief