Wandelen met Natuurwezens en Spirits

Algemeen

Algemene informatie Wandelen met Natuurwezens en Spirits

Groot was mijn verbazing toen vlak nadat ik mij bewust werd van engelen, overleden mensen, gidsen er ook nog natuurwezens bleken te bestaan. Ik wist gelijk dat ze echt waren en herkende ze vanuit mijn vorige levens en vanuit mijn jeugd.

Het is in dit leven mijn taak om te vertellen over hun bestaan en wat ze doen voor Moeder Aarde. Zij geven ons inzichten in wat wij kunnen doen, hoe we kunnen helpen een stukje bij te dragen in de verantwoording voor ons verblijf op deze planeet.

Natuurwezens helpen de mensen op aarde graag met hun transformatieproces. Zij noemen dit ‘The Craic’. Zij gaan mee op onze reis om bewustzijn te creëren en kwaliteiten, valkuilen en blokkades te openbaren. Zij doen dat op een geheel eigen wijze.

Niet alleen de natuurwezens praten met mij, ook de spirits uit de Sjamanenwereld doen dat. Op hun beider verzoek heb ik ‘Wandelen met Natuurwezens en Spirits’ ontwikkeld. Tijdens deze wandeling ontwikkel je aandacht voor jezelf en aandacht voor je omgeving.

 

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord