Training voor Hoogsensitieve kinderen - ‘Ontdek jouw Gevoel’

Algemeen

Algemene informatie Training voor Ouders en Hoogsensitieve kinderen - ‘Ontdek jouw Gevoel’

Als moeder van twee hoogsensitieve dochters ben ik goed bekend met jouw problemen als hoogsensitief kind/jongere. Op verzoek van mijn dochter, de engelen, en veel gidsen heb ik een training voor jou ontwikkeld. Dit zodat jouw leven leuker wordt omdat je beter begrijpt wat je met je hooggevoeligheid kan doen omdat je leert omgaan met al die prikkels om je heen en met de emoties van andere mensen. Het is belangrijk dat je begrijpt waar je vandaan komt en wat je komt doen op deze aarde.

Natuurlijk is het ook fijn als je ouders of verzorgers 'jouw gevoel en talent' (nog) meer gaan begrijpen. Daarom mogen zij ook meekomen en gaan leren.

Een groep bestaat uit 6 tot 10 kinderen van 7 jaar tot 12/13 jaar.

Vind je de training leuk? Wil je graag van alles leren over je prikkels en wil je zelf begrijpen wat je voelt? Geef je dan op en dan maak ik een afspraak met jouw ouders om alles door te spreken.

 

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord