Training Spirits van de Natuur

tree 

Algemeen

Algemene informatie 

De Natuurwezens spelen een grote rol in mijn leven als coach-trainer-medium en in de eerste plaats als mens. Al vroeg in mijn jeugd heb ik hen waargenomen in de bossen maar er geen contact mee durven maken. Toen ik bewust werd van andere werelden kwamen zij zich razendsnel melden, nu was het wel het juiste moment.

We werken nu al een aantal jaren samen op het gebied van coaching en trainingen waarin hun tips en adviezen duidelijk, aards, ontroerend, scherp en helder zijn. Daarnaast blijft hun komst nooit onopgemerkt, met veel lawaai, groot plezier en een hoge dosis aan levensenergie denderen ze je leven binnen om nooit meer er uit te stappen.

De Natuurwezens faciliteren jouw transformatieproces op aarde, het openbreken van je lagen -> je eierschaal. Dit doen ze om zo het bewustzijn op aarde te verhogen met als doel bewuster op de aarde van Moeder Aarde samen te zijn met al dat leeft en bewustzijn heeft.

Na de afgelopen jaren steeds een onderdeel te hebben gehad in een training willen ze nu de volledige aandacht. Met elkaar hebben wij deze training samengesteld met als doel om jou in je kracht te zetten – een verbinding te worden tussen de Spirits en de mensen – onze verhalen over te brengen -Kennis over te brengen om meer bewustwording van Natuur en Moeder Aarde te creëren.

 

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord