Mannelijk & Vrouwelijk, hoe zit dat met jou?

Algemeen

 

Uit balans in je energiehuishouding 

Ken je dat gevoel, het ene moment voel je je zo vrouwelijk, sierlijk, warm en krachtig? En dan opeens ben je één en al mannelijkheid, weg zijn de jurk en hoge hakken. Of daar zit je in je mannelijke lichaam, volop in je kracht en daar komt een zachtheid, een onbalans in emoties?

Je leven op aarde heb je met zowel mannelijke als vrouwelijke energie te maken, in jezelf, in de ziel, vanuit de 5 elementen maar ook vanuit je aarde rol. Ben je bijvoorbeeld een alleenstaande ouder en draag je fulltime beide oudertaken? Dan ben je moeder en vader terwijl je fysiek en mentaal maar één rol kunt vervullen. Hoe zit dat dan als je een man bent en je 'moet' ook nog die vrouwenrol op je nemen? En wat als je dan een mannelijke ziel bent in een vrouwenlichaam, welke dynamiek levert dat op? Of wat als je dan als vrouwelijke ziel mag gaan vermannelijken? Of je ben een vrouwelijke ziel in een vrouwenlichaam en je krijgt vanuit de 5 elementen vrouwelijke energie mee, dat terwijl je in een mannenwereld werkt? Hoe ga je dan leren staan, kom en blijf je in je kern?

Een onbalans ontstaat snel en dat hoeft niet eens aan jou te liggen. De oorzaak kan wel eens op een geheel ander vlak liggen dan dat jij zou vermoeden. De sleutel tot balans verkrijg je door inzichten. Deze workshop helpt je een balans te verkrijgen en geeft je tools mee zodat je dichter bij jezelf blijft, je beide energiën in balans krijgt en je je eigen identeit behoudt. 

 

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord