Opleidingen & Workshops

Training Spirits van de Natuur

tree 

Algemeen

Algemene informatie 

De Natuurwezens spelen een grote rol in mijn leven als coach-trainer-medium en in de eerste plaats als mens. Al vroeg in mijn jeugd heb ik hen waargenomen in de bossen maar er geen contact mee durven maken. Toen ik bewust werd van andere werelden kwamen zij zich razendsnel melden, nu was het wel het juiste moment.

We werken nu al een aantal jaren samen op het gebied van coaching en trainingen waarin hun tips en adviezen duidelijk, aards, ontroerend, scherp en helder zijn. Daarnaast blijft hun komst nooit onopgemerkt, met veel lawaai, groot plezier en een hoge dosis aan levensenergie denderen ze je leven binnen om nooit meer er uit te stappen.

De Natuurwezens faciliteren jouw transformatieproces op aarde, het openbreken van je lagen -> je eierschaal. Dit doen ze om zo het bewustzijn op aarde te verhogen met als doel bewuster op de aarde van Moeder Aarde samen te zijn met al dat leeft en bewustzijn heeft.

Na de afgelopen jaren steeds een onderdeel te hebben gehad in een training willen ze nu de volledige aandacht. Met elkaar hebben wij deze training samengesteld met als doel om jou in je kracht te zetten – een verbinding te worden tussen de Spirits en de mensen – onze verhalen over te brengen -Kennis over te brengen om meer bewustwording van Natuur en Moeder Aarde te creëren.

 

Energetische jaartraining

Algemeen

Algemene informatie 

De Energetische Jaartraining geeft je de basis om spiritueel, energetisch en aards zuiver en doeltreffend samen te werken met het Universum. Gedurende deze training leer je stap voor stap hoe je verbinding maakt met het Universum en haar voor jou belangrijke contactpersonen, weet jij je hoe te beschermen en weer te zuiveren en kan je een onafhankelijke positie innemen. Dit alles met het doel om jou in te kunnen zetten om je Kosmische missie te kunnen volbrengen hier op aarde zodat je andere mensen kunt ondersteunen en begeleiden op hun pad.

De training is opgebouwd vanuit 7 lesblokken die allemaal naadloos aansluiten op elkaar en belangrijke schakels zijn in het totaalplaatje om als spirituele coach/medium/heler/trainer te (gaan) werken.

Elk jaar verandert de Energetische Jaartraining qua methodieken, elk jaar levert het Universum andere technieken aan waardoor het een dynamische training is die verrassend maatwerk levert aan de groep deelnemers.

Wandelen met Natuurwezens en Spirits

Algemeen

Algemene informatie Wandelen met Natuurwezens en Spirits

Groot was mijn verbazing toen vlak nadat ik mij bewust werd van engelen, overleden mensen, gidsen er ook nog natuurwezens bleken te bestaan. Ik wist gelijk dat ze echt waren en herkende ze vanuit mijn vorige levens en vanuit mijn jeugd.

Het is in dit leven mijn taak om te vertellen over hun bestaan en wat ze doen voor Moeder Aarde. Zij geven ons inzichten in wat wij kunnen doen, hoe we kunnen helpen een stukje bij te dragen in de verantwoording voor ons verblijf op deze planeet.

Natuurwezens helpen de mensen op aarde graag met hun transformatieproces. Zij noemen dit ‘The Craic’. Zij gaan mee op onze reis om bewustzijn te creëren en kwaliteiten, valkuilen en blokkades te openbaren. Zij doen dat op een geheel eigen wijze.

Niet alleen de natuurwezens praten met mij, ook de spirits uit de Sjamanenwereld doen dat. Op hun beider verzoek heb ik ‘Wandelen met Natuurwezens en Spirits’ ontwikkeld. Tijdens deze wandeling ontwikkel je aandacht voor jezelf en aandacht voor je omgeving.

 

Training voor Hoogsensitieve kinderen - ‘Ontdek jouw Gevoel’

Algemeen

Algemene informatie Training voor Ouders en Hoogsensitieve kinderen - ‘Ontdek jouw Gevoel’

Als moeder van twee hoogsensitieve dochters ben ik goed bekend met jouw problemen als hoogsensitief kind/jongere. Op verzoek van mijn dochter, de engelen, en veel gidsen heb ik een training voor jou ontwikkeld. Dit zodat jouw leven leuker wordt omdat je beter begrijpt wat je met je hooggevoeligheid kan doen omdat je leert omgaan met al die prikkels om je heen en met de emoties van andere mensen. Het is belangrijk dat je begrijpt waar je vandaan komt en wat je komt doen op deze aarde.

Natuurlijk is het ook fijn als je ouders of verzorgers 'jouw gevoel en talent' (nog) meer gaan begrijpen. Daarom mogen zij ook meekomen en gaan leren.

Een groep bestaat uit 6 tot 10 kinderen van 7 jaar tot 12/13 jaar.

Vind je de training leuk? Wil je graag van alles leren over je prikkels en wil je zelf begrijpen wat je voelt? Geef je dan op en dan maak ik een afspraak met jouw ouders om alles door te spreken.

 

Jij en je Gids

Algemeen

beidebenenopdegronds 52086275 original

Als je naar Aarde komt om je leven te leiden dan krijg je een Engel mee die je helpt. Deze Engel, ook wel een gids genoemd, weet precies waar je als ziel in mag groeien en hoe je dat dan als menszijnde gaat leren. Je gids praat met andere gidsen en arrangeert zo ontmoetingen met andere mensen, zorgt ervoor dat er leersituaties voor je worden klaargezet, ondersteunt je in processen en draagt je daar waar het maar mogelijk is.

Ben jij nu nieuwsgierig naar wie jou gidst op dit moment en welk thema er nu op jouw levenspad klaar gezet is door de kosmos? Welke zielengroei dit jou oplevert?

Meld je aan voor deze avond en ik laat je weten wanneer deze weer georganiseerd wordt, je mag ook een Whatsapp bericht sturen naar 06-55135776.

Wil je na deze avond bewust op reis met je gids, dan is dit , een Jaar groeien in de Ziel, zeker iets voor jou!

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord