Systemische opstelling Zielengroei

Inhoud

Wat is een systemische opstelling Zielengroei?

Een systemische opstelling Zielengroei is tot stand gekomen door de kennis van systemisch werken uit workshops en trainingen die ik heb gevolgd – opvoedopstelling, organisatieopstelling, systemisch kindercoachen en jaaropleiding systemisch werken - te combineren met de input die de engelen mij gaven. Tijdens deze opleiding wisselt het ontvangen van inzichten (door de engelen) zich dan ook af met opdoen van kennis hoe energetisch te werken.
Het gecombineerde doel van de opleiding is dan ook het overdragen van kennis inzake energetisch werken om jouw ziel te verrijken en een stap te laten maken in je zelfontwikkeling met een systemische opstelling Zielengroei. De training is geschikt voor jou als je bewust wilt werken/ contact wilt maken met je ziel en van daaruit wil groeien of als je wellicht als systeemopsteller kennis wil maken met het familiesysteem van de engelen.

Wat kan een systemische opstelling zielengroei voor jou doen?

Tijdens een beleving van negen dagen ga je 'op reis' door jouw ziel en je ontdekt waar je geweest bent en wat je meegemaakt hebt in vorige levens. We onderzoeken wat je toen hebt gedaan, hoe je het hebt beleefd en wat is er 'blijven hangen' van toen, waar je nu nog de lasten van meedraagt. Wie heb je daar ontmoet en wie 'ken' je daar nu nog van. Welke ontmoetingen in vorige levens hebben hun sporen dermate achtergelaten dat we mogen spreken over een zielsbeschadiging. Hoe krijgen we die intense zielenpijn in rust zodat jij je pad - hier en nu - lichter mag bewandelen?

Gedurende je leven op aarde is ervaren dé manier waarop de ziel groeit. Voordat je afdaalt naar aarde wordt er een groeipad afgesproken voor jouw ziel. Je wordt dan ook gekoppeld aan een gids, die vooraf inzicht mag hebben in jouw ziel en jouw blauwdruk. Bij het indalen van jouw ziel in het aardse lichaam 'vergeet' jij je geplande groei en bewandel jij het aardse pad. Gedurende je leven is je gids altijd aanwezig en helpt hij jou om je zo goed mogelijk te laten ervaren om te groeien en herinneren. Dat gaat niet zonder slag of stoot - het leven op aarde kan soms pijnlijk zijn. En dáár zit nu juist je groei.

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord