(Ge)zin in Verbinding met de 5 Elementen

laarzen gezin

Algemeen

5 Elementen

De vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal zijn de bouwstenen van je persoonlijkheid. Ze staan voor verschillende karaktereigenschappen en talenten die in bepaalde mate in je aanwezig zijn. Jij beschikt echter zelf over ‘maar’ drie elementen waardoor je dus minimaal twee elementen mist. Deze missende elementen zijn vaak je minder zichtbare uitdagingen, waardoor je nét niet alles bereikt of soepel doorstroomt.  De elementen onderling hebben zo ook hun eigen dynamiek, waardoor je van je eigen elementen uit balans kan raken. Door het toevoegen van de missende elementen  kom je weer in balans, ontwikkel je (nog meer) je eigen talenten en worden je missende competenties geactiveerd.

Als (gezins)coach heb ik een programma ontwikkeld van zes bijeenkomsten dat gebaseerd is op de 5 Elementenleer, aangevuld met mijn ervaringen als (kinder)coach en trainer. Aan het einde van dit programma ben je zelf in beweging, kijk je met andere ogen naar jezelf, je (eventuele) partner en je kinderen. Uiteraard kan je het programma ook volgen als coach/therapeut/begeleider. Je leert de 5 Elementen dan om toe te passen in je praktijk om zo je clienten nog meer te begrijpen en te ondersteunen.  

 

Categorie:

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord