Energetische jaartraining

Algemeen

Algemene informatie 

De Energetische Jaartraining geeft je de basis om spiritueel, energetisch en aards zuiver en doeltreffend samen te werken met het Universum. Gedurende deze training leer je stap voor stap hoe je verbinding maakt met het Universum en haar voor jou belangrijke contactpersonen, weet jij je hoe te beschermen en weer te zuiveren en kan je een onafhankelijke positie innemen. Dit alles met het doel om jou in te kunnen zetten om je Kosmische missie te kunnen volbrengen hier op aarde zodat je andere mensen kunt ondersteunen en begeleiden op hun pad.

De training is opgebouwd vanuit 7 lesblokken die allemaal naadloos aansluiten op elkaar en belangrijke schakels zijn in het totaalplaatje om als spirituele coach/medium/heler/trainer te (gaan) werken.

Elk jaar verandert de Energetische Jaartraining qua methodieken, elk jaar levert het Universum andere technieken aan waardoor het een dynamische training is die verrassend maatwerk levert aan de groep deelnemers.

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord