Kennismaken met Systemisch werken op de Ziel

Algemeen

Kennismaken met Systemisch werken op de Ziel

Gedurende je leven op aarde is ervaren dé manier waarop de ziel groeit. Voordat je afdaalt naar aarde wordt er een groeipad afgesproken voor jouw ziel. Je wordt dan ook gekoppeld aan een gids, die vooraf inzicht mag hebben in jouw ziel en jouw blauwdruk. Bij het indalen van jouw ziel in het aardse lichaam 'vergeet' jij je geplande groei en bewandel jij het aardse pad. Gedurende je leven is je gids altijd aanwezig en helpt hij jou om je zo goed mogelijk te laten ervaren om te groeien en herinneren. Dat gaat niet zonder slag of stoot - het leven op aarde kan soms pijnlijk zijn. En dáár zit nu juist je groei.

Wil je kennismaken met deze nieuwe manier van systemisch werken? Heb jij behoefte aan verdieping in jezelf of in je eigen praktijk? Kom dan naar deze kennismakingsdag. Programma voor de middag: Uitleg over de Zielengroei - Hoe kom je aan Karma en hoe kom je er weer vanaf - Wat is nu eigenlijk een beschadiging op de Ziel. Uiteraard gaan we ook een opstelling doen met elkaar.

Je mag je aanmelden via of stuur een Whatsapp bericht naar 06-55135776.

Donderdag 10 mei, inloop 13.30 uur, start 13.45 uur tot 17.00 uur.

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord