Advies voor (startende) Ondernemers

Algemeen

team 1

Vakmanschap is nog geen Ondernemerschap. Hoe lastig kan het zijn om deze twee disciplines samen te voegen. Vanuit mijn eigen ondernemerschap ervaar ik dat aan den lijve maar een stuk minder dan menig ander, hoe komt dat?

Nou, ik heb het geluk dat ik geïnspireerd wordt door de Engelen, zij geven mij allerlei adviezen. Dit kan over een product - talent - een client zijn - teksten die 'moet' schrijven, houding en gedrag etc. De afgelopen jaren heb ik menig ondernemer mogen begeleiden bij de start of al reeds bestaande onderneming. De begeleiding was heel breed maar niet oppervlakkig: zichtbaarheid van de ondernemer, persoonlijke belemmering, onjuist en stiekem gedrag van personeel, angst om succesvol te zijn maar ook bijvoorbeeld het aanbod uitbreiden of er een totaal andere productlijn bij gaan krijgen.

Voor mij zijn de Engelen echt beide benen op de grond. Regelmatig krijg ik zeer zakelijke adviezen. Deze adviezen combineer ik met mijn eigen grote creativiteit en passie voor ondernemers. Vanuit mijn langdurige loopbaan binnen de zakelijke afdelingen van ABN AMRO Bank heb ik voldoende ervaring opgebouwd om jou vanuit die positie, in combinatie met de Engelen en mijn eigen persoonlijke talenten te adviseren. 

Categorie:

Waar kun je Beide Benen op de Grond vinden?

Onze Missie

Met Beide Benen op de Grond is een energievolle plek waar je kan verblijven – gecoacht en getraind wordt - totdat je energetisch opgeladen bent en klaar bent om ‘met beide benen op de grond zelfstandig verder te gaan’.

Contactinformatie

06-5513 5776

Juttestraat 5
7848 CJ Schoonoord